30 Ağustos Zafer Bayramı

Mersin’de bazı siyasi parti il başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, yayımladıkları mesajla 30...

Mersin’de bazı siyasi parti il başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, yayımladıkları mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 30 Ağustos’un, tarih sayfalarına gömülmek istenen bir milletin yeniden ayağa kalktığı, özgürlüğünün ve bağımsızlığının boyunduruk altına alınamayacağını dünyaya haykırdığı gün olduğunu belirterek, "Milletimizin başarılarla dolu kutlu yürüyüşünde en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir heyecan coşku ve gururla kutluyoruz. Bu destan; Türk milletinin bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancının kararlı bir yansımasıdır. Unutmamalıyız ki, Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle, Türkiye Cumhuriyeti’nin de temelleri atılmıştır. Bizlere düşen görev, bütün imkansızlıklara ve yokluklara rağmen her türlü zorlukları aşarak vatan toprakları için gözünü dahi kırpmadan canını feda eden ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldızgörer: "Türkiye aydınlık geleceğe doğru adım adım ilerliyor"

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer ise mesajında, Türkiye’nin geçmişte olduğu gibi bugün de hedefleri doğrultusunda ilerleyerek yeni zaferler kazanacağını söyledi.

Yıldızgörer, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda yeni zaferlere imza atacağını belirterek, "Geçmişi zaferlerle dolu olan ülkemizin hedefleri doğrultusunda yeni zaferler kazanacağından ve kalkınma odaklı faaliyetleri ile tüm dünyada örnek teşkil edeceğinden şüphemiz yoktur. İçinde bulunduğumuz ekonomik savaşlara karşı da mücadele örneği göstererek, atalarımızın bizlere bıraktığı bu toprakları sonuna kadar koruyacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda Türkiye aydınlık geleceğe adım adım ilerliyor. 2023 hedefine ulaştığımızda yeni bir zafer daha kazanarak, yeni Türkiye’nin temelleri sağlamlaştırılmış olacaktır" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: