30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

MERSİN (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

MERSİN Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında, Türk milletinin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği mücadele sonrası kazanılan büyük zaferin 91. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Dumlupınar'da Başkomutan Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordunun kazandığı zaferin, muharebe olmakla kalmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin işgalini resmen sonlandırdığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti: "Bugün bizlere düşen, çok zor şartlar altında, büyük fedakarlıkla kazanılan Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadelenin ardından kurulan cumhuriyeti, birlik ve beraberliğimizi koruyarak güven ve istikrar ortamı içerisinde gelecek nesillere nakletmektir. Büyük zaferin 91. yıl dönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularla tebrik eder, bu büyük zaferin gururunu bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: