30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Provası Yapıldı

Erzurum'da bugün sabah saatlerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın provası yapıldı.Bu yıl 90. yılı kutlanacak olan...

Erzurum'da bugün sabah saatlerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın provası yapıldı.

Bu yıl 90. yılı kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın provası Havuzbaşı ve Hastaneler Caddesi üzerinde yapıldı. Provada askeri birlikler, araçlar geçiş yaptı. Provalar sırasında bazı güzergahlar trafiğe kapatıldı. Emniyet ekipleri de prova süresince güvenlik tedbirleri aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ağustos saat 15.00'te Havuzbaşı Meydanı'nda 9. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri tanıtım standı açılacak. Daha sonra ise saat 17.00'de Zafer konseri verilecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni, bu yıl ilk defa Valilikler tarafından kutlamalar yönetmeliğine göre organize edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz