30 Ağustos Zafer Kupası Köylerarası Geleneksel Futbol Turnuvası Başladı

MERSİN (AA) - Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Belde Belediyesince bu yıl 13'üncüsü düzenlen 30 Ağustos Zafer Kupası Köylerarası Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.

MERSİN - Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Belde Belediyesince bu yıl 13'üncüsü düzenlen 30 Ağustos Zafer Kupası Köylerarası Geleneksel Futbol Turnuvası başladı. Fındıkpınarı Stadında yapılan turnuva açılışını Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say birlikte yaptı. Eski Mezitli ile Zeybekler arasındaki turnuva başlangıç karşılaşmasının galibi 4-2 skorla Zeybekler köyü oldu. 15 takımın katılacağı maçlar cumartesi ve pazar günleri 4'er karşılaşmayla Fındıkpınarı Futbol Sahası'nda oynanacak. Profesyonel hakemlerin görev alacağı müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devreli sistemle yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: