30 Ağustos Zafer Kupası Tenis Müsabakaları Tamamlandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2012 yılı faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2012 yılı faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90’ıncı yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen ‘Zafer Kupası’ Tenis Müsabakaları 28 sporcunun katılımıyla Adıyaman tenis kortlarında yapıldı.

Çekişmeli geçen müsabakalara sporcu aileleri de katıldı. 2 gün süren yarışma sonucunda gençlerde Mahmut Çetinkaya birinci, yıldızlarda Mehmet Can Erol birinci, miniklerde ise Ömer Çelik birinci oldu. Müsabakayla ilgili bilgi veren Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde müdürlüğümüzce ilimizde hafta boyunca çeşitli sportif faaliyetler organize ettik. Tenis müsabakaları da bu müsabakalarından bir tanesiydi. Amacımız bu önemli ve anlamlı günde gençlerimize milli duygu, düşünceyi yaşatmak ve pekiştirmektir. Gençlerimizin de bu duygu ve düşünce içerisinde bulunarak tenis müsabakalarına duyarlı davranarak müsabakalar heyecanlı ve çekişmeli bir şekilde sona ermiştir. Ben katılan tüm sporculara teşekkür ediyor 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: