30 ağustosta bazı yollar kapanacak

ANKARA (İHA) - Ankara'da gerçekleştirilecek 30 Ağustos törenleri sırasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 30 Ağustos günü saat 08.45'te Anıtkabir'de yapılacak tören nedeniyle Gençlik Caddesi'nin Tandoğan kavşağından geliş istikametinin sağ şeridi ile Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi'ne gidiş istikametinin sağ şeridinin, yapılacak etkinliklerin sonuna kadar trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

26-28 Ağustos günleri arasında genel provalarda ve 30 Ağustos günü 08.00-13.30 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak geçit töreninde Çiftlik Kavşağı, Migros (Akköprü) Kavşağı, Kazım Karabekir Kavşağı, Konya yolu (Balgat köprüsünden Emniyet Müdürlüğü önüne kadar olan kısım), Ulaştırma Kavşağı, İstanbul Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, Hipodrom Caddesi ve Yenimahalle Köprüsü'ne kadar olan yolun da trafiğe kapatılacağı belirtildi. 30 Ağustos günü, ayrıca Genelkurmay Başkanlığı'nda yapılacak tebrik töreni sırasında Milli Müdafaa Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam