30 Ekim Cuma - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar güne İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisinde adım atıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları...

Tüm burçlar 28 Ekim Çarşamba gününe Ay-Boğa burcu geçişiyle güne başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Boğa burcu geçişi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

EKİM AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları güne İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisinde adım atıyor. Etrafınızdaki gelişmeleri merak edebilirsiniz veya birileri fazla meraklı olabilir. Gerektiği yerde gerektiği şekilde konuşmayı bilmelisiniz. Boğa burçları Ay-İkizler burcu seyriyle uyanıyor. Para kazanmak amaçlı iletişim, haberleşme, yolculuklar ön planda olabilir. Güvenli olmadıkça, hiçbir şeye olur yanıtı vermemek lazım. İkizler burçları burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Yeni fikirlere ve gelişmelere açıksınız. Ancak yanılmamak için dikkatli olmayı bilmeniz lazım. Yengeç burçları Ay-İkizler burcu etkinliğinde. Önemli konularda iki yönlü düşünmeye neden olabilir. Bazılarınız mantıklı bir şekilde olayları gözden geçirir, bazılarınız alışkanlıklarının esiri olabilir. Söylenenlere inanmadan önce iyice bir düşünmelisiniz. Aslan burçları Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe uyanıyor. Ortaklaşa amaçlar bazı kişilerle bir araya gelebilir, görüşebilirsiniz. Başak burçları Ay-İkizler burcu geçişiyle başlayacak. Dışarıda koşturmanız varsa, gecikmeler için iyi bir planlama kesinlikle şarttır. Huzursuzluktan özellikle uzak durmalısınız. Terazi burçları iletişim ve haberleşme konularında etkin Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde. Yüksek öğretim, hukuk, yasalar, yurtdışı işleriniz ve tercihleriniz yönünde önemlidir. Akrep burçları Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Kafanızın içinde sizi rahatsız eden konular varsa tepki gösterebilirsiniz. Ya tümüyle mantıklı ve olumlu şekilde düşünüp elinizden geleni yaparsınız veya endişeli, kuruntulu hareket ederek tedirgin olursunuz. Yay burçları karşıt burcunuz İkizlerde ilerleyen Ay, Cuma günümüz boyunca etkili olacak. Bu enerji, iletişim ve haberleşme yönünde önem taşıyor. Fikirlerinizi ifade etmekten yanayız. Oğlak burçları Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde Cuma günü başlayacak. İşlerinizi düzene koyabilmeniz ve bir an önce sonuca ulaştırmanız için ağır davranmamanız ve planlı şekilde hareket etmeniz lazımdır. Kova burçları Ay-İkizler burcu geçişiyle başlıyor. İletişimle birebir alakalı her konuda aktif hareket edebileceğiniz bugün, yenilik anlamındaki her türlü konu, ilgi alanınız içinde yer alabilir. Sizin için bugün en önemli konu geçmişten ziyade bugünü mutlu ve huzurlu geçirmektir. Balık burçları Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde. Bu enerji yuvanızı, ülkenizi yakından ilgilendiren konularda iletişimi yoğunlaştırıyor. Ne gibi bir karar vermek gerektiğini düşüneceksiniz.

Reklam
Reklam

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Reklam
Reklam