30 Haziran Emekliler Günü

 Antalya Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Zeki Öner Özgöçer, Antalya'da 600 bin emeklinin yaşadığını belirterek, "Amacımız ilde yaşayan emekli ve yaşlıların hayatlarını daha iyi bir seviyeye çıkarmak" dedi.

Antalya Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Zeki Öner Özgöçer, Antalya'da 600 bin emeklinin yaşadığını belirterek, "Amacımız ilde yaşayan emekli ve yaşlıların hayatlarını daha iyi bir seviyeye çıkarmak" dedi. Özgöçer, 30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla Kent Konseyi Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Antalya'da yaklaşık 600 bin emeklinin yaşadığını kaydetti. Antalya'nın turizm ve tarım kenti olmasının yanında aynı zamanda bir "emekli" kenti olduğuna dikkati çeken Özgöçer, açıklamasında, "Amacımız ilde yaşayan emekli ve yaşlıların hayatlarını daha iyi bir seviyeye çıkarmak" dedi. Emeklilerin gelirlerinin artırılmasını, her mahallede huzur evi ve emekli lokalleri yapılmasını, emekli kişiler için hobi bahçeleri kurulmasını isteyen Özgöçer, belediyelerden de 30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla emeklilerden taşıma ücreti alınmamasını talep etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: