30 Okul Bir Arada 23 Nisan`ı Kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu`da bulunan 30 ayrı ilkokul ve...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu`da bulunan 30 ayrı ilkokul ve anaokulunun öğrencileri gösteriler sundular. Havuzlar Cumhuriyet Parkındaki şenlik alanındaki etkinlikleri binlerce kişi izledi.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Çorlu Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri Havuzlar Mevkiinde yer alan Cumhuriyet Parkı`nda gerçekleştirildi.

Çorlu`da 30 ayrı anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin katıldığı etkinliklerde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören özel öğrenciler de sahne aldı. Hünerlerini sergileyen öğrenciler, modern dans gösterilerinin yanı sıra halk oyunlarını da izleyenlerin beğenisine sunan öğrenciler, izleyenlerden bol bol alkış aldılar.

Reklam
Reklam

Öğrenciler Cumhuriyet Parkı içerisindeki şenlik alanında sahne alırken, aileleri de alanı doldurdu. Binlerce kişi öğrencilerin gösterilerini büyük bir dikkat ve beğeni ile izledi.

23 Nisan etkinliklerinde Çorluda bulunan öğrencilerin yanı sıra şenlikler kapsamında konuk olarak Çorluda bulunan yabancı öğrenci grupları da sahne aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: