30 Pide Fırını Denetlendi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 30 pide fırınının denetlendiğini söyledi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 30 pide fırınının denetlendiğini söyledi.

Bahçeci, yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin fırınlarda, sağlık koşulları, yasal evraklar ve gramaj yönünden incelemeler yapıldığını ifade etti.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından belirlenen pide fiyat listelerinin esnaflara dağıtıldığını anımsatan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Zabıta ekiplerimiz 30 pide fırınını denetledi. Halkımızın menfaatlerini ve sağlığını ön planda tutmak için ekiplerimiz çalışıyor. Tüm gıda maddeleri satan iş yerlerini denetlerken esnafların cezalı duruma düşmesini istemiyoruz. Ancak her zaman belirtildiği gibi tüketicinin hakkına da riayet edilmesini istiyoruz. Bu bir haktır. Bizim görevimiz de bu hakkı teslim etmektir. Ayrıca vatandaşlardan gelen şikayetler anında değerlendiriliyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdullah Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: