30 Yıllık Zirai Işletme Izgara Kafe Oldu

Samsun'da 30 yıldır zirai aletler sektöründe faaliyet gösteren bir işletme, yüzde 100'lük bir değişimle ızgara...

Samsun'da 30 yıldır zirai aletler sektöründe faaliyet gösteren bir işletme, yüzde 100'lük bir değişimle ızgara çeşitleri bulunan bir kafeye çevrildi.

Samsun'un Canik ilçesinde 30 yıldır zirai aletler sektöründe hizmet veren işletmeci, aldığı bir kararla gıda sektörüne girdi. Izgara çeşitlerinde iddialı olan işletmeci, "Yıllardır aradığım damak tadını buldum. Bu sektörde işyeri açtım. Şimdi sıra müşterilerimin bu tadı sevmesinde." dedi.

Canik ilçesindeki Piazza AVM'nin arka sokağında yer alan Mangal Kafe, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in katıldığı bir törenle hizmete açıldı. İşletmeci Mürsel Bayrak, aynı yerde 30 yıldır baba mesleği olan zirai aletlerle uğraştığını söyledi. Damak tadına düşkün olduğunu söyleyen Mürsel, "Aradığım lezzeti şuan ki ustamda buldum. Kendisi başka bir yerde çalışıyordu. İşyeri açarak beraber çalışabileceğimizi söyledim. Sanayide farklı bir tat olarak hizmete başladık. Müşterilerimin de bu tadı seveceğine inanıyorum. Ben mesleğimi değiştirecek kadar bu tadı sevdim, sıra onlarda." diye konuştu.

Reklam
Reklam

İşyerinin açılış kurdelesini kesen Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise işletmenin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Genç, "İş dünyasında olan kişiler yeniliğe ayak uydurmak için zaman zaman değişiklikler yapabiliyor. Bu seferki biraz farklı olmuş. Tamamen farklı bir mesleğe el uzatılmış. Bu azim ve kararlılıkla işlerinizin kısa sürede tutacağını ümit ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Daha sonra açılış kurdelesi kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: