"300 Bin Tl Ligde Tutar; 500 Bin Tl Şampiyon Yapar"

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz yaptığı basın toplantısıyla önümüzdeki sezon takımın Bölgesel Amatör Lig’de bu şartlarda...

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz yaptığı basın toplantısıyla önümüzdeki sezon takımın Bölgesel Amatör Lig’de bu şartlarda olmayacağını belirtti.

Haftalık olağan basın toplantısını yapmak üzere basın mensuplarının karşısına geçen Ahmet Korkmaz, “Yeni sezon için Çerkezköyspor’u devam ettirmek adına çalışmalarımız devam etmektedir. Son kongrede aday ve gerekli katılımın olmaması bilinmektedir. Belediye başkanı ile yapılan görüşmelerde geçen sene vermiş olduğu destekleri aynı şekilde devam ettireceğini belirtti. Başkan birkaç açıklama ile ilgili bizlere sitem etmiştir. Fakat sonrasında yaptığımız görüşmede sitemini bir gazetenin yapmış olduğu haberin farklı anlaşılması sebebiyle yaptığını ifade etti. Biz her zaman her konuşmada sadece benim dönemimde değil geçen dönemlerde de maddi manevi desteklerde bulunduğunu söylemiş takdir etmişizdir. Daha lige başlamadan gerek katılım bedeli gerek lisans çıkması için yatırılması gereken ödemeler teknik ekip ve personel ödemeleri büyük külfet oluşturmaktadır. Yeni yasa ile belediyelerden meclis kararıyla nakdi yardım yapılabiliyor. Biz de bunu istedik başkanımızdan’’ dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Ertem’in Çerkezköy Belediyespor’dan geçirmiş olduğu soruşturmalardan dolayı kırgın olduğunu ve dosyalar sonuçlanmadan kesinlik nakdi yardımda bulunamayacağını söylediğini kaydeden Korkmaz,” Belediyemizin verdiği destekler küçümsenmeyecek desteklerdir. Bu yardımlar yaklaşık 250 bin lira tutmaktadır Ancak nakit kısmını çözemememiz bizi gerçekten düşündürücü bir sürece itmiştir. Tabi belediyemizin bu destekleri sağladıktan sonra iyi bir yönetim oluşturup 2013- 2014 sezonu için iyi bir kadro kurup 3. Lig mücadelesi vermek istedik. Uzun zamandır bunun arayışı içerisindeyiz. Maalesef bu ortamı oluşturamadık’’ ifadelerini kullandı.

Pazar günü Çerkezköy’ün iş adamları ve esnaflarına yönelik bir kahvaltı tertip ettiklerini söyleyen Ahmet Korkmaz, “80 kişiyi davet ettik, sadece 3 kişi katıldı. Bu da maalesef Çerkezköy’den ekmek yiyen esnaf ve işadamlarımızın kulübümüze ne kadar sahip çıktığını gösterdi. Bu sebeple yönetimi oluşturma da zora girmiştir. Her seferinde çıkıp belediyenin destek vermediğini bahane edenler kendileri ne kadar sahip çıkıyorlar, bu yönetim olarak yaptığımız arayışlarda belli olmuştur. Gidişat Çerkezköyspor için hiç iç açıcı değildir. Ben aday olmayacaktım aday çıkmaması ve kulübün fesholmaması için görevin başındayım ama yapmış olduğumuz arayışlarımızın sonuçsuz kalmasından dolayı gidişat önümüzdeki sezon lige çıkamayacağımızı gösteriyor" dedi.

Reklam
Reklam

Çerkezköyspor için ellerinden geleni yaptıklarını savunan Korkmaz şöyle devam etti: “Elimizden gelen bu kadar. Ben vicdanen çok rahatım. Şahsım olarak elimden geleni yaptım, bütün kapıları çaldım. Valilik ve ÇOSB olmakla beraber iki kurum da görüşmek için randevu vermediler. Artık bu saatten sonra sürpriz bir şey olmazsa Çerkezköyspor için yeni sezonda bir şey düşünemeyeceğiz.“

Çerkezköyspor’un maddi olarak 300 bin lira ile ligde kalacağını iddia eden Korkmaz, bu iddiasına, “500 bin liralık bir kaynak ile ben bu takımı şampiyon yapar üçüncü lige taşırım” ,fadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: