300 bin üniversiteli genç Eti Fest'te buluşuyor

Üniversitelerde bahar şenlikleri "ETİ fest'09" ile renkleniyor. 04-22 Mayıs tarihleri arasında 10 ildeki üniversitede düzenlenen "ETİ fest'09" ile 300 bine yakın öğrenci 1.500 metrekarelik özel festival alanında eğlencenin tadına varıyor. Festivalde bu yıl gençlerin beğeniyle takip ettiği Nev de eşsiz bir müzik ziyafeti ile gençleri coşturmaya devam ediyor.

Üniversiteli gençlerin bahar şenliklerine ayrı bir renk katan "ETİ fest'09" ikinci yılında 10 kampüste 300 bine yakın öğrenciyi buluşturacak. 4 Mayıs'ta Trakya Üniversitesi'nde başlayan "ETİ fest'09" kapsamında 1.500 metrekare büyüklüğündeki bir festival alanı kuruluyor ve yapılan farklı etkinliklerle gençlerin keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor. Özel bir DJ performansının da sergilendiği Festival'in bu seneki sürprizi ise gençlerin sevgilisi Nev. Nev, 5 ilde ‘ETİ Crax Sahnesi'nde verdiği konserlerle üniversiteli gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Reklam
Reklam

Gençlerin heyecanına ve dinamizmine ortak olmak amacıyla düzenlenen "ETİ fest'09" 22 Mayıs 2009 tarihine kadar devam edecek. Festival süresince gençler, birbirinden eğlenceli, heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakalayacak ve sürpriz hediyeler kazanacaklar. "ETİ fest'09" da; ETİ Tutku Tattoo stadı, ETİ Maximus langırt ve bilek güreşi, ETİ Topkek bowling, ETİ Crax super jumper, ETİ Popkek karaoke, ETİ Wanted dj performans ve limbo, ETİ Benim'o grafiti, ETİ Form Wii Fit, ETİ Cin Segway parkuru, ETİ Browni keyif köşesi, ETİ Çikolata Keyfi fotoğraf köşesi gibi birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik bulunuyor. Trakya Üniversitesi'nde başlayan festival sırasıyla Sakarya, Eskişehir, Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul, Trabzon ve Konya illerinde de gençlerle buluşmaya devam ediyor. "ETİ fest'09"un kapanışı ise 22 Mayıs tarihinde Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'nde yapılacak.

İŞTE "ETİ FEST'09"UN TARİHLERİ VE PROGRAMI

Edirne Trakya Üniversitesi 04 Mayıs/DJ Performansı+Nev Konseri
Sakarya Sakarya Üniversitesi 06 Mayıs
Eskişehir Anadolu Üniversitesi 08 Mayıs/DJ Performansı+Nev Konseri
Ankara Bilkent Üniversitesi 09 Mayıs
İzmir Ege Üniversitesi 11 Mayıs
Bursa Uludağ Üniversitesi 13 Mayıs/DJ Performansı+Nev Konseri
İstanbul Marmara Üniversitesi 15 Mayıs
Trabzon KATÜ 18 Mayıs/DJPerformansı+Nev Konseri
Konya Selçuk Üniversitesi 20 Mayıs/DJPerformansı+Nev Konseri
Bolu Abant İzzet Baysal 22 Mayıs

Reklam
Reklam