300 üyesi olan partiye 130 oy çıkınca yönetim görevden alındı

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin Ayvalık ilçe teşkilatı görevden alındı. Ali Rıza Saygan yönetimindeki Ayvalık ilçe...

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin Ayvalık ilçe teşkilatı görevden alındı. Ali Rıza Saygan yönetimindeki Ayvalık ilçe teşkilatının 26 Agustos 2011 tarihinde görevden alındığı bildirildi. Seçimlerde 300 üyesi bulunan partiye 130 oy çıkması görevden alınma sebebi oldu.
Balıkesir BBP Ayvalık ilçe ilçe teşkilatı yönetimi, parti tüzüğünün 14/e maddesi gereğince Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ve Genel Sekreter Metin Gündoğan imzası ile gönderilen yazı ile görevden alındığı belirtildi. Bu kararda seçim çalışmalarının etken olduğunu ifade eden BBP Balıkesir İl Başkanı Zekai Çakır, 300 üyeleri bulunan Ayvalık ilçesinden 130 oy almalarının görevden almada etkili olduğunu söyledi. Çakır, "İlçe başkanımızın, il yönetimini atlayarak genel merkez ile çeşitli diyaloglara girmesi ve il yönetimine karşı sorumluluklarını yerine getirmemesi görevden almada etkili oldu." dedi.
Ayvalık'ta yeniden yapılanma çalışmaları olduğunu kaydeden Çakır, partiye hareket getirecek yeni yönetimin en kısa sürede oluşturulacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz