BUGÜN kargolar açık mı? 31 Aralık kargolar çalışıyor mu? 2023 Yılbaşında kargo çalışma saatleri!

31 Aralık 2022 Cumartesi günü kargoların çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Bugün çok sayıda vatandaş; kurum ve kuruluşların çalışma saatlerini arama motorlarında sorgulamaya başladı. Peki, 31 Aralık’ta kargolar açık mı, kaça kadar açık? Yılbaşında kargolar çalışıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yılbaşı ve 31 Aralık’ta kargoların çalışıp çalışmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşların heyecanla beklediği yeni yıla az bir zaman kaldı. Yılbaşında kargoların açık olup olmadığı gündemde yer alıyor. 31 Aralık resmi tatiller arasında yer almıyor. İşte ayrıntılar...

31 ARALIK’TA KARGOLAR AÇIK MI?

31 Aralık resmi tatiller arasında yer almıyor. Kargolar hizmet vermeye her hafta olduğu gibi devam edecek.
Yurtiçi Kargo tarafından yapılan açıklamada, “Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.” denildi.
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Reklam
Reklam

YILBAŞINDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

1 Ocak bu yıl pazar gününe denk geliyor. Her yıl 1 Ocak resmi tatil oluyor. Yılbaşında ise bazı kargo firmaları çalışmaya ara verirken bazıları devam ediyor.