32 Dairelik Apartmandaki Yangın Korkuttu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 32 dairelik apartmanda elektrik panosundan çıkan yangın, korkulu anların yaşanmasına sebep oldu....

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 32 dairelik apartmanda elektrik panosundan çıkan yangın, korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Elektrik panosunun patlamasıyla panik yaşayan apartman sakinleri balkonda tahliye edilmeyi bekledi.

Dumlupınar Mahallesi Cevizli Caddesi'ndeki 32 daireli bir apartmanın giriş katında saat 03.00 sıralarında elektrik panosunun patlamasıyla yangın çıktı. Binayı dumanın sarmasıyla apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan apartman sakinleri balkonlarda tahliye edilmeyi bekledi. Yangın sonrası paniğe kapılan bazı vatandaşlar, pencere ve balkonlardan atlamak isterken hafif şekilde yaralandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İtfaiye erleri, mahsur kalan yaklaşık 100 kişi arasından öncelikle kalp ve astım hastası olan vatandaşları tahliye etti.

Reklam
Reklam

Sağlık ekipleri ise kalp ve astım hastası olan vatandaşlara oksijen vererek müdahale etti. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri de apartman çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Yangınla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: