33 sayı fark Çerkezköy'ü çıldırttı

TEKİRDAĞ (İHA) - EBBL A Grubunda Çorlu ve Çerkezköy Belediyeleri arasında oynanan ve Tekirdağ derbisi olarak nitelenen karşılaşmanın ev sahibi ekibin 33 sayı farkla galibiyetiyle sona ermesinin ardından olaylar çıktı.

Sahanın en skorer ismi Burak Aydınalp'in maçtan sonra kendisine yumruk attığını iddia eden Çorlu Belediyesi Antrenörü Emin Süel, oyuncudan şikayetçi oldu. Polis tarafından soyunma odasından alındıktan sonra ekip otosuna bindirilen Çerkezköy Belediyespor'lu oyuncu son anda şikayetten vazgeçilmesi üzerine takım otobüsüne bindi.

Reklam
Reklam

Çorlu Kapalı Spor Salonunda Çorlu Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi takımları arasında oynanan EBBL A Grubu 12. hafta karşılaşması gerginlikle bitti. Çorlu Belediyesi takımının 102 - 69`luk galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın ardından, olaylar çıktı. Saha içerisinde agresif tutum takınan ve bazı oyuncularla ağız dalaşına giren Çerkezköy Belediyespor'lu oyuncu Burak Aydınalp, maçtan sonra da bu tutumunu sürdürünce ortalık bir anda gerildi. Çorlu Belediyesi antrenörü Emin Süel'le saha içinde konuşan ve Süel'e yumruk atan Aydınalp saha içerisinde mahsur kaldı. Sahada adeta köşeye sıkışan Burak Aydınalp'i çevik kuvvet ekipleri sahadan çıkardı.
Çorlu Belediyesi Antrenörü Emin Süel'in şikayetçi olduğunu bildirmesi üzerine polis ekipleri Burak Aydınalp isimli oyuncuyu ifadesine başvurmak üzere Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürmek için Çerkezköy Belediyespor soyunma odasının kapısında beklemeye başladı. Soyunma odasının kapısında polisleri gören ve kısa süreli şaşkınlık yaşayan Burak Aydınalp, kapıdaki polislere Türk bayrağını işaret ederek, "Benim kimliğimde de senin şapkandaki bayraktan var, bana ona göre muamele yapın" dedi.

Reklam
Reklam

Oyuncusunun gözaltına alınmak istendiğini öğrenen Çerkezköy Belediyespor basketbol takımı menajeri Murat Kandemir de olaya müdahale etti. Kendilerinin sahipsiz olmadığını ifade eden menajer Kandemir, "Bizim de belediyemiz var, biz AK Parti'liyiz, sahipsiz değiliz" diyerek olaya farklı bir boyut kazandırdı. Emin Süel'in şikayetiyle soyunma odasından çıktıktan sonra polis otosuna bindirilen Burak Aydınalp, şikayetten son anda vazgeçilmesi ile polis otosundan inerek takım otobüsüne bindi.