34 Yıl Sonra Biraraya Geldiler

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki İstiklal İlköğretim Okulunun 78 mezunlarından bir grup, 34 yıl gibi uzun bir...

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki İstiklal İlköğretim Okulunun 78 mezunlarından bir grup, 34 yıl gibi uzun bir aradan sonra Ödemiş Galatasaraylılar Cafe’de bir araya gelerek hasret giderdi.

34 yıllık uzun bir aradan sonra sınıf arkadaşlarını 118 bilinmeyen numaralardan arayıp bulduğunu belirten Ödemiş İstiklal İlköğretim Okulu mezunlarından emekli astsubay Sait Çanak,“Biz 34 yıl gibi uzun bir aradan sonra 12 kişilik grupta olsak bir araya geldik.Dileğimiz aslında tüm sınıfın mevcudu olan 35 kişinin bir araya gelerek 34 yıl önceki gibi tüm sınıf birlikteliğimizin fotoğrafının bir kez daha yaşatılmasıydı.Ama yine de gelecek günler için şimdiden bir adım attığımız için son derece mutluyuz” dedi.

Reklam
Reklam

Ödemiş İstiklal İlköğretim Okulu’nun 78 yılı mezunlarından Murat Ayazoğlu da şöyle konuştu; “34 yıl gibi uzun bir aradan sonra, bir araya gelmek hem mutluluk hem de duygulu anlar yaşamamıza neden oldu.Burada eksik olmamıza rağmen Çanakkale, İzmir ve değişik illerden olan bazı mezun arkadaşlarımız gelerek bizleri gerçekten onurlandırdı”

Mezun olanlardan Adnan Cun ise,“Değerli öğretmenimiz Erdinç Adalıoğlu’nun da aramızda olmasını arzu ederdik. Ancak kendisinin şehir dışında olduğunu öğrendik. İlköğretim hayatında geçirdiğimiz günler ve yaşanan beraberlikler gerçekten çok önemli, 34 yıl gibi uzun bir aradan sonra 12 kişi de bir arada olsak, yine de son derece duygulu anlar yaşadık” diye konuştu.

Yaşanan beraberliğin son derece anlamlı ve duygulu olduğunu kaydeden Ödemiş İhlas Haber Ajansı muhabiri Turgay Konuralp de, kendisininde aynı okuldan mezun olduğunu ifade ederek, arkadaşlarına 34 yıl önceki fotoğrafları bir araya getirip animasyon çalışması yapacağı sözünü verdi.

Ödemiş İstiklal İlköğretim Okulu'nun ilçenin en eski eğitim camialarından biri olması nedeniyle hep okulu sevdiklerini anlatan Konuralp, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıca, aramızdan deniz albayı, işadamları, öğretmenler, resmi daire memurları, sanayici, esnaf çıkmıştır. Biz, 34 yıl gibi uzun bir aradan sonra Çanakkale, İzmir, Ödemiş ve bazı il ve ilçelerden gelen arkadaşlarımız ile birlikteliğin ilk adımını 34 yıl gibi uzun bir aradan sonra gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde ise tüm arkadaşların ellerinde olan fotografları bir araya getirerek animasyon çalışmasını gerçekleştireceğim. Eski yıllardaki tüm fotoğrafları ölümsüz hale getireceğiz.“

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: