36. Turizm Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanacak

36. Turizm Haftası, Sakarya'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

36. Turizm Haftası, Sakarya'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 ve 22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

16 Nisan Pazartesi günü AFA Kültür Merkezi'nde halk oyunları ve çeşitli skeçler sahnelenecek. Aynı gün XI. Geleneksel Turizm Paneli gerçekleştirilecek.

17 Nisan Salı günü ise AFA Kültür Merkezi'nde 10:00'da Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Turizm Öğrenci Topluluğu gösterisi, 18 Nisan Çarşamba günü AFA Kültür Merkezi'nde saat 10:00'da 1. seans, saat 14:00'te 2. seans çocuk oyunu, 19 Nisan Perşembe günü AKM'de Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konseri, 20 Nisan Cuma günü Adapazarı, Serdivan, Sapanca ve Karasu ilçelerindeki ortaöğretim okulları öğrencilerine yönelik "Turizm" konulu konferans, 22 Nisan'da ise saat 09:00'da Kaynarca-Acarlar Gölü-Maden Deresi-Kocaali gezisi düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: