39. Hitit Rallisi’nin İlk Ayağı Tamamlandı

Ankara Otomobil Spor Kulübü tarafından organize edilen Ralli Şampiyonası’nın 7. ayağı olan 39. Hitit Rallisi’nin...

Ankara Otomobil Spor Kulübü tarafından organize edilen Ralli Şampiyonası’nın 7. ayağı olan 39. Hitit Rallisi’nin ilk gününde İtalyan Pegasus Racing takımından Luca Rossetti yarışı lider tamamladı.

Samsun Demirci, Akgöl ve Yeralan köylerinde yapılan tek etaplı yarışlarda Luca Rossetti 29.40.06’lik derecesiyle ilk günü birinci bitirirken, 29.40.08’lik derecesiyle Castroll Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı ikinci, 29.50.06’lık derecesi ile yine Castrol Ford Team Türkiye takımından Yağız Avcı da üçüncü oldu. 2 çeker klasman yarışlarında Castroll Fort Team Türkiye takımından Orhan Avcıoğlu, bayanlar klasmanında da Pegasus Racing takımından Simin Bıçakçıoğlu ilk günü birinci olarak tamamladılar.

Reklam
Reklam

Bugün yapılan yarışlar sonrasında yarış araçları İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün arkasında bulunan dolgu sahasında seyirciler için özel gösteri yaptılar. ‘SSS Seyirci Etabı’ adını verdikleri etapta araçlar 1.3 kilometrelik alanda 2 tur attılar.

SSS Seyirci Etabı'nı Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz