3d Film İzlemek için Gerekli Olan Donanımlar Nelerdir?

Sinema keyfini yaşamak ve filmlerinize 3 boyutlu özel bir gösterim katarak 3d film izleme imkanını evinizde sağlamak için gerekli olan donanımlar bulunmaktadır. Televizyon firmalarının ve markaların Full HD cihazlar üretiminde yoğunl

3d Film İzlemek için Gerekli Olan Donanımlar Nelerdir?

Sinema keyfini yaşamak ve filmlerinize 3 boyutlu özel bir gösterim katarak 3d film izleme imkanını evinizde sağlamak için gerekli olan donanımlar bulunmaktadır. Televizyon firmalarının ve markaların Full HD cihazlar üretiminde yoğunluk sağlamasından dolayı Full HD televizyon fiyatlandırılmalarında oldukça uygun fiyatlı cihazlar almamız mümkün olmaktadır.
Film keyfini gayet kaliteli bir şekilde sağlayabilmek için illaki HDD TV veya 4 K Ultra HD Televizyon almanız gerekmemektedir.
Kaliteli yapıya sahip olan televizyonlarda 3 D özelliği artık standart bir düzeye erişmiş olan cihazlardandır. Hemen hemen tüm yeni çıkan televizyon üretimlerinde 3D için gerekli olan HDMI 1,4 özelliğinin bulunduğunu gözlemlemekteyiz.
Keyifli bir seyir sağlamanıza katkı sağlayacak olan donanımlardan bir tanesi de sinema ses sistemleri olmaktadır. Ses sistemleri odanın büyüklüğüne göre kaç hoparlörden oluşması uygun görülürse o şekilde yerleştirme yapılıp tercih edilmelidir. Küçük odalar için 2+1 ses sistemleri uygun görünmekte iken büyük odalar için ise 5+1 ses sistemleri tercih edilebilir.
En önemli sinema ve film izleme keyfini sürdürebileceğiniz etken ürünlerden bir tanesi de 3D gözlüklerdir. Sinema keyfine evinizde sahip olmanızı sağlayan donanımlar yanında 3D gözlük temin etmeyi unutmayınız.
Son derece keyifli bir sinema filmi vakti geçirmek için oluşturabileceğiniz sistemlere 5 örnek:
Sistem 1
--------
3D PC (Nvidia Uyumlu)
3D Monitör (Samsung 2233RZ,Viewsonic,Benq,Acer)
3D Gözlük Seti (Nvidia yada Gonbes)
Sistem 2
--------
3D PC (Nvidia Uyumlu)
3D Projektör (Benq,Acer,Optoma,Viewsonic,LG)
3D Gözlük Seti (DLP-Link , Nvidia yada Gonbes)
Sistem 3
--------
3D PC (AMD HD3D Uyumlu)
3D Monitör (Samsung 2233RZ,Viewsonic,Zalman)
3D Gözlük Seti (Mastercodex System,Viewsonic)
Sistem 4
--------
3D PC (AMD HD3D Uyumlu)
3D Projektör (Benq,Acer,Optoma,Viewsonic,LG)
3D Gözlük Seti (DLP-Link ve Mastercodex System)
Sistem 5
--------
3D Blu-ray Player
3D HDTV Televizyon
3D Glasses (Xpand,Sony,Samsung,LG,Panasonic)

Reklam
Reklam