3.Üniversiteler Fuarında Fırat Üniversitesi'ne yoğun ilgi

Fırat Üniversitesi, Final okulları tarafından 16 Şubat 2013 tarihinde İstanbul/Güneşli'de düzenlenen "3. Üniversiteler Fuarı'na" katıldı.

Türkiye’den 112 üniversitenin ve yurtdışındaki üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı fuarı, 5.000 civarında 11. ve 12.sınıf öğrencileri ile velileri ziyaret etti. Fuarda, Fırat Üniversitesi’nin standı ve kampanyası çok yoğun ilgi gördü.

Kaliteli ve doğru eğitim imkânlarını araştıran öğrenci ve velilere, yurtiçi ve yurt dışında, birçok eğitim olanaklarını araştırma avantajı sağlayan fuarda, Fırat Üniversitesinin fakülte ve bölümleri ile fiziki ve sosyal altyapısı hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Fuarda, Fırat Üniversitesi Tanıtım, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler birimi tarafından hazırlanan tanıtım materyalleri, standı ziyaret eden öğrencilere ve davetlilere hediye edildi.

Fuarda Fırat Üniversitesi; Tanıtım Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. İlhan Oğuz Akdemir, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Tamer Kavuran ile beraberinde yükseklisans ve lisans öğrencilerinden oluşan bir heyet tarafından temsil edildi. Üniversitemizin tanıtımı sadece öğrencilerin ilgisini çekmedi. Diğer üniversitelerin temsilcileri, yapılan tanıtım konseptine beğenilerini belirttiler ve üniversitemiz ile alakalı çeşitli sorular sordular ve bilgi aldılar.

Fuarda, standımızı ziyaret eden Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ise “Fırat Üniversitesi’nin bilimsel yükselişinin fuarda öne çıkarılmasının doğru bir yaklaşım olduğunu” belirtti ve yapılan tanıtım konseptini överek, Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a iletilmek üzere hediye takdim etti.

Fuar ile ilgili bilgi veren İlhan Oğuz Akdemir “Fırat Üniversitesi’ni, bölümlerinin taban puanları ve tercih sıralaması yerine, imkanlarının, bilimsel skorlarının ve diplomasının gücünün anlatıldığı yeni bir paradigma ile tanıtmaya çalıştık” dedi.

Reklam
Reklam

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz