4 Ameliyat Yerine Tek Ameliyat

Özel Mediva Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Hüseyin Soydemir, 4 farklı ameliyatı tek...

Özel Mediva Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Hüseyin Soydemir, 4 farklı ameliyatı tek seferde gerçekleştirdi.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Hüseyin Soydemir, 67 yaşındaki bir hastayı 4 farklı ameliyattan kurtardı. Özel Mediva Hastanesi'ne başvuran ve ileri derece şeker ve KOAH hastası olan İbrahim Atak, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Hüseyin Soydemir tarafından ameliyata alındı. Titizlikle gerçekleşen operasyonda Atak'a by-pass, aort greft, mitral kapak, aort kapak ameliyatları yapıldı. 6 saat süren operasyonun ardından hasta sağlığına kavuştu.

Reklam
Reklam

Yapılan ameliyatla ilgili açıklama yapan Dr. Hüseyin Soydemir, "Hastamız, ileri derecede şeker ve KOAH hastasıydı. Normalde 4 farklı ameliyata alınması gerekirken, tek seferde hastaya tüm operasyonları yaptık. Hastayı ayrı ayrı ameliyata alıp onun bütçesine dokunmadık. Her zaman dediğimiz gibi biz, devlet hastanesi gibi çalışan özel bir hastaneyiz. Bu yüzden 'Özel Devlet Hastanesi' sloganını yürütüyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz