4. Arapça Bilgi Ve Etkinlik Yarışmaları

Van İskele Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen 4. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali'nde şiir dalında birinciliği

Van İskele Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen 4. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali'nde şiir dalında birinciliği elde etti.

27 Nisan tarihinde Kızıltepe'de gerçekleştirilen 4. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali'nde, Arapça bilgi, musiki, şiir ve hitabet dallarında yapılan yarışmaya, Van'dan Hüseyin Çelik Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Mizancı Murat İmam-Hatip Lisesi ve İskele İmam-Hatip Lisesi katıldı.

Yarışmanın şiir okuma dalında, İskele Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Yüsra Acar birinci oldu.

Reklam
Reklam

17-18 Mayıs tarihlerinde Konya'da yapılacak Türkiye finaline katılacak Acar'ın, Arapça şiir dalında bölgeyi temsil edeceği belirtildi.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: