4 binada uygulanan karantina uygulaması sona erdi

Afyonkarahisar İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kentte 4 binada uygulanan korona virüs (Covit-19) karantina uygulaması sona erdi.İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Gökmen Çiçek başkanlığından toplandı.

Afyonkarahisar İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kentte 4 binada uygulanan korona virüs (Covit-19) karantina uygulaması sona erdi.
İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Gökmen Çiçek başkanlığından toplandı. Toplantıda kent merkezindeki Gazi, Güvenevler, Nazmi Saatçi ve Karşıyaka mahallelerinde 4 binada uygulanan korona virüs (Covit-19) karantinalarının sona ermesi kararlaştırıldı. Kararda karantinanın binalarda yaşayanlar arasında vakaların azalması gösterildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz