4. Geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları Coşkulu Geçti

Çamlıyayla Belediyesi ve Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl 4'ncüsü gerçekleştirilen geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları

Çamlıyayla Belediyesi ve Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl 4'ncüsü gerçekleştirilen geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları şiirseverleri biraraya getirdi.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, çarşı içi pazar yerinde düzenlenen şiir gecesinde, şiirseverleri ve sanatseverleri Çamlıyayla'da bir kez daha buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Uğur Şenel'in kaleme aldığı "Çamlıyayla" isimli şiiri okudu.

İki bölümden oluşan gecede dernek üyelerinin okuduğu şiirler ve aşıkların türkülerinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda Çamlıyayla merkezde bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler arasında yapılan güzel şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin bazıları da okudukları şiirlerle geceye renk kattı.

Reklam
Reklam

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da şiir okuduğu Namık Kemal Şiir Akşamları'nda, Başkan Tepebağlı, Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği Başkan yardımcısı Nuran Ataç'a şükran plaketi verdi.

Geceye, CHP ve MHP Çamlıyayla ilçe başkanları, Çamlıyayla ve Sebil Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir şiirsever topluluğu katıldı.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: