4 Ildeki Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Muğla, Aydın, İstanbul ve İzmir'de eş zamanlı yapılan operasyonun görüntüleri basına dağıtıldı.

Muğla, Aydın, İstanbul ve İzmir'de eş zamanlı yapılan operasyonun görüntüleri basına dağıtıldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yaklaşık 9 ay süren çalışmanın ardından delillendirme faaliyetleri tamamlayarak Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Milas ilçeleri ile Aydın, İstanbul ve İzmir'de eş zamanlı operasyonlar düzenlemişti.

Operasyonda gözaltına alınan biri Gürcistan uyruklu kadın olmak üzere 27 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından "Örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak" iddiasıyla Milas Adliyesi'ne sevk edilmiş, 26 kişi tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi'ne konulmuştu.

Reklam
Reklam

Muğla Emniyet Müdürlüğü'nce basına dağıtılan operasyon görüntülerinde, kaçakların bindirildiği sürat motoruna Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından operasyon düzenlenme anı yer alıyor.

Operasyonda gözaltına alınan kaçaklar ve organizatörler, gözaltına alınarak polis ekipleri tarafından limana getiriliyor.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: