4 Işçiyi Kaçıran PKK'lılar Ile Güvenlik Güçleri Arasında Sıcak Çatışma Sürüyor

Tunceli merkeze bağlı Alacık Jandarma Karakolu yolu yapımında çalışan 4 işçiyi kaçıran PKK'lı teröristler ile...

Tunceli merkeze bağlı Alacık Jandarma Karakolu yolu yapımında çalışan 4 işçiyi kaçıran PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Tunceli merkeze 30 km uzaklıkta bulunan ve yapımına yeni başlanan Alacık Jandarma Karakolu yolu yapımında çalışan 4 işçiyi dün akşam kaçıran PKK'lı grup ile jandarma özel harekat timleri arasında Kutudere bölgesinde çatışma çıktı. Kaçırılan işçilerin kurtarılması amacıyla dün gece başlatılan operasyonlar sabah saatlerinde de devam etti.

Öğle saatlerinde işçileri kaçıran PKK'lı grup ile güvenlik güçleri arasında Kutudere kırsalında sıcak temas yaşandı. Skorski helikopterlerle jandarma özel harekat timlerinin sevk edildiği bölgede 5 kişi oldukları tespit edilen terörist grup, dağlık ve ormanlık bir alanda sıkıştırıldı. Kobraların PKK'lılara yönelik yoğun bombardımanı kameralar tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

Bölgede operasyonlar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: