4 Kadın Bozulan Asansörde Mahsur Kaldı

Van’da bir alışveriş merkezinde bulunan ve bozuk olduğu belirtilen asansöre binen 4 kadın, mahsur kaldı.Alışveriş...

Van’da bir alışveriş merkezinde bulunan ve bozuk olduğu belirtilen asansöre binen 4 kadın, mahsur kaldı.

Alışveriş merkezinde bulunan asansörün bozulmasıyla birlikte içeride bulunan 4 kadın mahsur kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Van Belediyesi itfaiye ekipleri, her kattaki asansörü tek tek dolaşarak kadınlara ulaşmaya çalıştılar. Yapılan çalışmanın ardından itfaiye erleri 3. katta kadınlara ulaştı. Bir itfaiye erinin asansörden içeri girerek kadınları kurtarmaya çalıştı.

Birden karşılarında kameraları gören kadınlar, kameraların kapanmaması halinde asansörden çıkmayacağını söylediler. Kadınlar, bir süre bekledikten sonra asansörden çıkarak hızla olay yerinden uzaklaşırken, kendilerini bina yönetici olarak tanıtan bazı şahıslar ise gazetecileri dışarıya atmak istedi. Gazetecilerin görüntü çekimlerine izin vermek istemeyen kişiler, “Burayı terk edin yoksa polis çağırır sizi zorla dışarıya attırırız” şeklinde sözler sarf etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: