4 kentte "Somuncu Baba ve Hulusi Efendi" paneli düzenlenecek

Darende ilçesinde bulunan Hulusi Efendi Vakfı tarafından 4 ayrı ilde "Somuncu Baba ve Hulusi Efendi" paneli düzenlenecek.

Darende ilçesinde bulunan Hulusi Efendi Vakfı tarafından 4 ayrı ilde "Somuncu Baba ve Hulusi Efendi" paneli düzenlenecek.

Hulusi Efendi Vakfı Müdürü İsmail Özbay, Kayseri, Mersin, Sivas ve Malatya'da akademisyenlerin konferans vereceği bir dizi etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

Özbay, "Gönül ekseni çerçevesinde insani değerler, hoşgörü, kardeşlik, sevgi, ahlak ve saygı vurgusunu sağlamak istiyoruz. Kutlu Doğum Haftası'nın ardından tertiplenecek konferanslarda Hazreti Muhammed'e duyulacak sevginin konu alınmasının yanı sıra Somuncu Baba ve Hulusi Efendi'nin insanlığa bakış ve hizmet anlayışları dile getirilecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konferansların, 27 Nisan'da Kayseri'de, 28 Nisan'da Mersin'de, 29 Nisan'da Sivas'ta ve 5 Mayıs'ta da Malatya'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: