"4. KÜNİB Olağan Kongresi’

 Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği, 4. Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) Olağan Kongresi'nin Ankara'da yapılmasına tepki gösterdi.

Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği, 4. Kafkasya Üniversiteler Birliği Olağan Kongresi'nin Ankara'da yapılmasına tepki gösterdi. Dernek başkanı Burak Taştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kongrenin 29 mayısta kent dışında yapılmasını eleştirdi. Buna bir anlam veremediklerini ifade eden Taştan, "Kongreleri hayırlı olsun. Biz yapılmadan önce tepki gösterdik geri dönülsün çağrısında bulunduk. Ancak her şeye rağmen Ardahan değil Ankara tercih edildi. Yani Ardahan hiçe sayıldı" dedi. Üzerlerine düşeni yaptıklarını vurgulayan Taştan, "Bu etkinlik Ardahan'da olsaydı Ardahan'a değer önem verilmiş olacaktı. Bu üniversite bizim üniversitemiz. Bu etkinlik bizimdi. Ankara'daki etkinliğe katılanlar Ardahan'a gelebilirlerdi. Gelemezler diye bahaneleri oldu. Bunu çok kolay başarabilirdik" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: