4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen "4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri, törenle verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen "4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri, törenle verildi.

İzmit NCITY alışveriş merkezinin sergi salonunda düzenlenen törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile çok sayıda fotoğrafsever katıldı.

Yarışmada "Köprüden Geçenler" rumuzlu fotoğrafıyla birinci olan İsa Cıda'ya ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu verdi. Yarışmaya "İsimsiz" rumuzlu fotoğrafıyla katılarak ikincilik kazanan İstanbul'dan Devrim Özgün Ünlü ise ödülünü, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu verdi.

Reklam
Reklam

Kocaeli'den "Yürüyüş" rumuzlu fotoğrafıyla Hasan Zer, üçüncülük ödülü kazandı. Büyükşehir özel ödülü "Okul Bahçesi" rumuzlu fotoğrafıyla Kocaeli'den Arzu İbranoğlu'na, jüri özel ödülü ise Kocaeli'den "Bisikletçiler" rumuzlu fotoğrafıyla Erkan Üskan'a verildi.

Mansiyon ödüllerinin sahipleri ise Kocaeli'den Murat İbranoğlu, İlyas Akbulut ve Sare Kural oldu.

Yarışmaya katılan bin 819 fotoğraf, Servet Sezgin, Oktay Çolak, Cengiz Akduman, Cengizhan Günesen ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat'tan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Seçici kurul, 42 eseri de sergilemeye değer buldu.

Yarışmanın birincisine 5 bin, ikincisine 3 bin, üçüncüsüne 2 bin lira, büyükşehir özel ödülü sahibine bin, jüri özel ödülü sahibine 750, mansiyon sahiplerine ise 500 lira verildi.

Ödül töreni sonrasında bakan yardımcısı Kavranoğlu, Karaosmanoğlu ve diğer davetliler fotoğraf sergisini gezdi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz