4. Multidisipliner Kanser Araştırma Kongresi

Moleküler Kanser Araştırma Derneği (MOKAD) tarafından 10 yıldır sürdürülen kanser araştırma toplantı serisinden biri olan "4. Multidisipliner Kanser Araştırma Kongresi",

Moleküler Kanser Araştırma Derneği (MOKAD) tarafından 10 yıldır sürdürülen kanser araştırma toplantı serisinden biri olan "4. Multidisipliner Kanser Araştırma Kongresi", 13-16 Aralık tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek.

Uludağ Üniversitesi'nden (UÜ) yapılan yazılı açıklamada, UÜ Görükle Yerleşkesi'ndeki Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde 13 Aralık Perşembe günü başlayacak kongrede, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve MOKAD Onursal Üyesi Prof. Dr. Şevket Ruacan'ın, "Kanser Araştırmaları: Son 5 Bin Yıl" başlığı altında bir açılış konferansı vereceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Kongrede, ayrıca her geçen gün daha da önemli hale gelen kanser konusunda çalışmalar yapan araştırmacıların bir araya geleceği, bu alanda ortaya çıkan güncel bilgi ve gelişmeleri paylaşacakları, sorunları tartışacakları bildirildi.

Muhabir: Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: