4 Ton Sentetik Esrar Üretilebilecek Uyuşturucuyu Belinde Taşıdı

İpsala Gümrük Kapısı’nda yapılan aramada, bir bayan üzerinde 4 ton sentetik esrar üretebilecek miktarda, AM...

İpsala Gümrük Kapısı’nda yapılan aramada, bir bayan üzerinde 4 ton sentetik esrar üretebilecek miktarda, AM 2201 uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sınır kapısında, Yunan plakalı bir yolcu otobüsü durduruldu. Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından şüphe ve risk analizi kapsamında yapılan operasyonda, otobüsün Bulgar uyruklu kadın yolcularından B.M.O. ve E.M.S. arandı.

Yapılan üst aramalarında kadınların vücutlarının bel kısmına bağladığı korseler içerisinde, piyasa değeri 550 bin TL olan 11 kilogram AM 2201 adı verilen uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yaklaşık 4 ton sentetik esrar yapıbilecek miktarda olan uyuşturucu madde ile ilgili gözaltına alınan kadınlar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz