4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, Villareal'in Oldu

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, finalde Bursaspor’u penaltılarla yenen Nihat Kahveci’nin çalıştırdığı...

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, finalde Bursaspor’u penaltılarla yenen Nihat Kahveci’nin çalıştırdığı Villareal oldu.

05 Nisan 2013, İstanbul - Vodafone Türkiye’nin desteğiyle bu yıl dördüncü kez hayata geçirilen Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası, bir kez daha Spor Toto Süper Lig takımlarının altyapıları ile dünya devlerinin altyapılarını yeşil sahada buluşturdu. U-13 kategorisinde Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray alt yapılarının da yer aldığı 70 takımın mücadele ettiği turnuvada Villareal takımı, Bursaspor’u normal süresi 2- 2 biten maçta, penaltılarla 7-6 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. U-12 kategorisinde Gençlerbirliği, U-15 kategorisinde ise Manavgat Evrenseki şampiyon oldu.

Reklam
Reklam

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, “Vodafone Türkiye olarak, teknolojik yatırımlarımıza devam ederken, ülkemizin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmak amacıyla sosyal yatırımlarımızı da önceliklendiriyoruz. Spor, özellikle de futbol, bu sosyal yatırımlarımız arasında çok önemli bir noktada yer alıyor. 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupası’na verdiğimiz destekle, Türk futbolunun geleceğine yatırım yapıyor, yarınlara sağlıklı bir şekilde taşınması hedefine katkı sağlıyoruz. Dünyaca ünlü futbol devlerinin altyapılarını Türkiye’deki takımlarımızın geleceğin yıldızı olmaya aday altyapı oyuncuları ile buluşturarak, onlara futbolun evrensel değerleri olan dostluk ve centilmenlik bilincini aşılıyor, aynı zamanda futbol yeteneklerini geliştirmelerine destek oluyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: