4 Yaşında Hayatını Kaybetti

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden 4 yaşındaki Zeynettin Aydemir, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.İzmit...

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden 4 yaşındaki Zeynettin Aydemir, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Alikahya’da ikamet eden 4 yaşındaki Zeynettin Aydemir, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Alikahya Atatürk Mahallesi Akarsu Caddesi’nde ikamet eden TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyesi olan müteahhit Havzullah Aydemir ile ev hanımı Hülya Aydemir çiftinin 3 çocuğundan biri olan 4 yaşındaki Zeynettin Aydemir, geçtiğimiz hafta fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Gebze 100 Yıl Hastanesi’nde tedavi altına alınan Zeynettin Aydemir’e doktorları herhangi bir teşhis koyamazken sağlık durumu kötü olan Zeynettin Aydemir her geçen gün fenalaştı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir hafta boyunca burada tedavi gören Zeynettin Aydemir yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğulurken talihsiz çocuğun neden yaşamını yitirdiği belirlenemedi. Hastanedeki işlemleri tamamlanan Zeynettin Aydemir’in cenazesi Alikahya Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Körüktepe Mezarlığı’na defnedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: