4. Yaz Spor Şenlikleri

Rize'de 4. Yaz Spor Şenlikleri Kapsamında düzenlenen "Denizde Halat Çekme Yarışması" ilginç görüntülere sahne oldu.

Rize'de 4. Yaz Spor Şenlikleri Kapsamında düzenlenen "Denizde Halat Çekme Yarışması" ilginç görüntülere sahne oldu.

Rize Sahil Parkı Balıkçı Barınaklarında gerçekleştirilen Denizde Halat Çekme Yarışmasına 12 takım, 36 sporcu ile katıldı. Sporcular üçerli gruplar halinde deniz üzerinde kurulan platformlarda fiziki güçlerini kullanarak halat çekmek için çaba harcadı. İki ayrı platform üzerinde yerlerini alan sporcular, platformdan birbirlerini suya düşürmek için yarıştı. Oldukça eğlenceli geçen yarışmalar sonucunda birinciliği rakiplerini suya düşüren "Weider" takımı kazandı. Yarışmada iki sporcu ayağından hafif yaralandı.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye giren takım sporcularına madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yaz Spor Şenliklerini 4. kez düzenlediklerini belirterek, "Oldukça zevkli ve heyecanlı yarışmalar düzenliyoruz. Geçmişte kalan alışkanlıklarımızı canlandırıyoruz. Halkımızın bu etkinliklerle dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde yeniden bir araya gelmesini amaçlıyoruz" dedi.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: