4 yıl önce kesilen petrol ticareti yeniden başlıyor

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Irak ile 4 sene önce kesilen petrol ticaretinin...

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Irak ile 4 sene önce kesilen petrol ticaretinin 15 Haziran’da yeniden başlayacağı müjdesini verdi.
Çağlayan, Gaziantep’te katıldığı 6. Uluslararası Komşu Ülkeler Fuarı’nda Irak ile petrol ticaretine dair açıklamalarda bulundu. Güneydoğu ekonomisinin petrol ticaretini ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandığının altını çizen Çağlayan, “Irak hükümetiyle yaptığımız temaslar sonucunda 4 yıl önce kesilen petrol ticareti 15 Haziran günü ihaleye çıkarak yeniden başlanacak. Nakliye sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerimizi tüm işveren ve iş adamlarımızı yakından ilgilendiren, istihdam konusunda çok önemli kazanımlar getirecek bu uygulama hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz