40 Bin Kişi Ko-mek'li Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları (KO-MEK) 8. yılında yine...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları (KO-MEK) 8. yılında yine binlerce vatandaşa ücretsiz meslek ve sanat eğitimi verdi. KO-MEK, geçtiğimiz eğitim döneminde, 40 kurs merkezinde toplam 40 bin kişiye ulaştı. Yeni eğitim dönemine önümüzdeki günler başlayacak olan KO-MEK bu yıl da kaliteli eğitimi ve ücretsiz kurslarıyla yine eğitimin hizmetinde olmaya devam edecek.

Kocaeli’nin hemen hemen her ilçesinde kurs merkezi bulunan ve genç yaşlı ayırt etmeksizin herkese mesleki eğitim hizmeti veren KO-MEK, 8. eğitim döneminde 40 bin kişiye ulaştı. Eğitim yelpazesini genişleterek, modern ve temiz binalarda hizmet veren KO-MEK kursları kurulduğu günden bu yana toplam 250 bin kişiye eğitim verdi.

Reklam
Reklam

Halk üniversitesi olarak adlandırılan KO-MEK, mesleki eğitim, yabancı dil ve birçok farklı branşta modern binalarında halka hizmet veriyor. Eğitim aldığı branşta başarılı olan kursiyer, iş bulmada önemli bir referans anlamı taşıyan KO-MEK sertifikasının da sahibi oluyor. Ayrıca eğitim gördükleri dönemde ürettikleri eserleri yılsonu yapılan yerel ve genel sergilerde sergileme imkânı buluyor.

Eğitim hayatına 2004-2005’ te 8 kurs merkezi ile başlayan ve 2011-2012 eğitim döneminde 40 kurs merkezi ile devam eden KO-MEK, her geçen gün büyüyerek genişlemeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: