40. Uluslararası Silifke Kültür Haftası

Silifke ilçesinde 20-26 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 40'ıncısı "Mavi Akdeniz Yılı" sloganıyla düzenlene Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahne

Silifke ilçesinde 20-26 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 40'ıncısı "Mavi Akdeniz Yılı" sloganıyla düzenlene Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan ve yaşları 45-70 arasında değişen kişilerden oluşan halkoyunları ekibi, gösterdikleri performansla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan platformda kültür haftasının ilk gününde Silifke yöresine ait oyunları sergileyen Nurettin Özkürkçü, Metin Tezcan, Mahmut Akbudak, Orhan Turhan, Murat Ayarcı, Sadık Çelik, Mustafa Yetkin, Sefa Özbaydağ ve müzisyenler Durhasan Çakan, Hüseyin Saz, Cihan Nayır, Cafer Topallı, Yaşar Pekçelik ve Mehmet Arslan sahne aldı.

Reklam
Reklam

Sergiledikleri gösteriyle vatandaşlardan alkış alan ekibi etkinliklere katılan yabancı gruplar da büyük ilgiyle izledi.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, halk oyunları ekibindeki oyuncuları ve müzisyenleri kutlayarak, teşekkür belgesi verdi.

Muhabir: Hüseyin Haskan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: