40 yerinden bıçaklanan kadının katili sevgilisi çıktı

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'da 40 ayrı yerinden bıçaklanarak öldürülen Seher Polat'ın katilinin sevgilisi olduğu iddia edildi.

Katil zanlısı olarak yakalanan şahsın ifadesinde, uyuşturucu ve alkol aldığını, aralarındaki tartışmasının büyümesi sonucu kendini kaybettiğini ifade ederek suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Tekirdağ polisi, Gündoğdu Mahallesi'nde 2 apartman arasında ölü olarak bulunan Seher Polat'ın (27) bir süredir S.K isimli kişi ile arkadaşlık ettiğini belirledi. Bilgisine başvurulmak üzere gözaltına alınan 19 yaşındaki S.K.'nın emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ederek aralarında çıkan tartışma sonrasında kavga ettiklerini söylediği belirtildi. S.K.'nın ifadesinde "Seher ile gece yarısı buluştuk. Birkaç gün önce evime gelerek beni sormuş. Ben de ona bir daha eve gelmemesini söyledim. Seher yine eve gelerek benimle görüşeceğini söyleyince tartışmaya başladık. Tartışma sırasında onu korkutmak için belimden bıçağı çıkardım. Bu sırada bıçağı elimden almaya çalıştı. Ben de bıçakla yaraladım. Kendimi kaybetmiştim. Uyuşturucu almıştım ve alkollüydüm. Kaç defa bıçakladığımı hatırlamıyorum. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen S.K., tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. S.K.'nın cinayette kullandığı ileri sürülen ekmek bıçağı ise olayın ardından paketlenmiş halde çöp kutusunda bulundu.

Reklam
Reklam

Üç çocuk annesi Seher Polat, Gündoğdu Mahallesi Mahramlı Sokak üzerindeki 2 apartman arasında boğazı kesilmiş ve 40 ayrı yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu.