40 Yıllık Öğretmenin 36 Öğrencisinden 35'i Takdirlik

Sivas’ta 127 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri karnelerini Vali...

Sivas’ta 127 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri karnelerini Vali Ali Kolat’ın elinden aldı. 5-B sınıfında 36 öğrenciden 35’inin takdir, 1 öğrencinin ise teşekkür alması dikkat çekti. 40 yıllık öğretmen Abdulkadir Çolakoğlu, öğrencilerinin girdikleri her sınavda derece yaptıklarını söyledi.

Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Vali Ali Kolat, Gazipaşa İlköğretim Okulu'nda karne dağıttı. 5-B sınıfına giren Kolat, öğrencilere yazı boş geçirmemelerini söyledi.
36 kişilik sınıfta 35 öğrencinin takdir, 1 öğrencinin ise teşekkür aldığını öğrenen Kolat, öğretmen Abdulkadir Çolakoğlu’na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Öğretmen Çolakoğlu, meslekte 40. yılını bulduğunu belirterek, “Her yıl başarılara başarı katarak çalışıyorum, öğrencilerimiz girdikleri her sınıfta okul birincisi oldu, Sivas’ta da derece yaptılar, inşallah bundan sonraki sınavlarda da başarılı olurlar. Sınıfta 36 öğrencim var, 35’i takdirname, biri ise teşekkür aldı.” dedi.

Bu arada uzun yıllardır aynı sıralarda oturan öğrencilerden bazılarının başka okullara gidecek olması nedeniyle vedalaşırken ağladıkları görüldü.

ÖĞRENCİLERE SBS TAVSİYESİ

Vali Kolat, okulun başarılı sınıflarından biri olan 8-B sınıfına da uğrayarak karne dağıttı. Burada yarın yapılacak Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda öğrencilere başarılar dileyen Kolat, "Başarılı bir sınıfsınız, inşallah bu başarınız sınavda da sürer. Biz sizin başarınızla mutluluk duyuyoruz, çünkü sizler bizim ve ülkemizin geleceğisiniz.” şeklinde konuştu.
Kolat, burada hem sınıf, hem de okul birincisi olan Beyza Parlak’a karnesini ve takdir belgesini verdi.

Öte yandan bazı öğrenciler Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı Fatih projesi kapsamında dağıtılacak tablet bilgisayarların kendilerine de verilmesi isteğini kameralar aracılığı ile dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: