40 Yıllık Trafik Sorunu Yol Genişletme Çalışmasıyla Aşılacak

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 40 yıldır araç ve yaya trafik sorununun yaşandığı Özdemirbey...

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 40 yıldır araç ve yaya trafik sorununun yaşandığı Özdemirbey Caddesi’nde yol genişletme çalışmasının başladığını söyledi.

Nuripazarbaşı bölgesindeki kentsel dönüşüm projesi kapsamında Özdemirbey Caddesi’nde yapılan yol genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Tahmazoğlu, “Bugün tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Çünkü 40 yıldır araç ve yaya trafik sorununun yaşandığı ve genişletilmeyi bekleyen caddenin açılmasını Rabb'im bizlere nasip etti. Burada evlerin ve iş yerlerinin yıkımlarını gerçekleştirdik. Artık Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yol açma çalışmalarına başladı. Burada yıkılmayı bekleyen birkaç ev kaldı. Onların da kamulaştırma bedellerini banka hesaplarına yatırdık. Bu hafta içinde kalan evlerinde boşaltılması sağlanarak, Özdemirbey Caddesi’nin ilk etabı olan Düztepe’ye kadar açmış olacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Burada özellikle akşam ve sabah saatlerinde çok ciddi bir trafik sıkışması yaşandığını anlatan Tahmazoğlu, "Bu yolun açılması çok elzem ve zaruri, biz de yol açma çalışmasına başladık. İnşallah çok kısa sürede yolumuzu tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: