41 engelliye sandalye dağıtıldı

Karabük'te Yenice belediyesi, iş adamları, esnaf ve vatandaşların desteği ile temin edilen 41 tekerlekli sandalyenin...

Karabük'te Yenice belediyesi, iş adamları, esnaf ve vatandaşların desteği ile temin edilen 41 tekerlekli sandalyenin dağıtımı törenle yapıldı.

Şehit Er Celal Hatıl Parkı’nda törene Yenice Kaymakamı Tarkan Keskin, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve Yenice halkı katıldı.

Tekerlekli sandalyelerin dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, sınırlı imkanlarla çalıştıklarını belirtti ve belediyeden talepte bulunan vatandaşları geri çevirmemeye özen gösterdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

yenice Kaymakamı Tarkan Keskin de konuşmasında belediyelerden beklenen hizmetlerin hem çok arttığını, hem de çeşitlendiğini belirtti. Belediyenin altyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de yürüttüğünü söyleyen Keskin, 41 sandalyenin alımında katkıda bulunanlara ve Belediye Başkanı Zeki Çaylı’ya da teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 41 tekerlekli sandalye için kurdele kesildi ve sırayla ihtiyaç sahiplerine verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: