41 Madalyaya 41 Kere Maşallah

Yaz boyunca Konak Belediyesi’nin yüzme kursunda kulaç atan sporcular, düzenlenen yüzme yarışlarında da 41 adet...

Yaz boyunca Konak Belediyesi’nin yüzme kursunda kulaç atan sporcular, düzenlenen yüzme yarışlarında da 41 adet madalya kazandı. Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik yüzücüleri, mezuniyet sevinci yaşadı. Haziran ayında başladıkları yüzme okulunu tamamlayan sporcular, sertifikalarını aldı. Atatürk Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde, kulaç kulaç başarıya yüzen çocuklar, madalyayla ödüllendirildi.

Minik yüzücülerin kurs öğrencisi değil, gerçek bir yüzme takımı olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Gençlik ve Spor Kulübümüzde farklı branşlarda eğitim veriyoruz. Ancak yüzme sporu vücuttaki tüm kasları çalıştırmasıyla, suyun rahatlatan etkisiyle, bireysel başarının yanında takım ruhunu öğretmesiyle çok özel bir spor dalı. Bizim çocuklarımız sadece yüzme tekniklerini öğrenmedi, aynı zamanda birlikte olmayı, dayanışmayı da öğrendi. Bu yaz yarışlarda 41 tane madalya aldılar. Biz de onlara 41 kere maşallah diyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı, yaz döneminin bitmesinin ardından kış aylarında da çalışmalarını sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: