42 Metre Yüksekliğe Çıkan Öğretmenlerini Hayretle İzlediler

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, özel Orhan Gazi Koleji ana sınıfı öğrencileri itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, özel Orhan Gazi Koleji ana sınıfı öğrencileri itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak için öğretmenlerinin nezaretinde İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İtfaiye Müdürlüğüne gelen ana okulu öğrencilerini Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürü Abdurrahman Kışçı karşılayarak, öğrencilere yangın konusunda gerekli bilgileri aktardı. Heyecan ve merak dolu bakışlarla itfaiyeci amcalarını dinleyen ana okulu öğrencilerine yangından uzak durmaları gerektiği, yangına yol açmamak için alınması gereken tedbirler anlatıldı.

Reklam
Reklam

İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde hazır edilen tüm İtfaiye araçları tek tek tanıtılarak ne işe yaradıkları ve nasıl kullanıldıkları basit bir dille anlatıldı. İtfaiye Müdürlüğü’ne kazandırılan acil kurtarma aracı, 42 metre yükseğe çıkabilen merdivenli itfaiye aracı ve köpük kulesi de anlatılarak, bu araçların hangi durumlarda kullanılacağı hakkında bilgi verildi. Minikler 42 metre uzunluğundaki itfaiye aracının kurtarma sepetine binerek en yükseğe çıkan öğretmenlerini ise hayret dolu bakışlarla takip ederek el salladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: