42. Uluslararası Arhavi Kültür Ve Sanat Festivali'ne Doğru

ARTVİN (AA) - Arhavi ilçesinde bu yıl 42'ncisi düzenlenecek Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde yapılan futbol turnuvası başladı.

ARTVİN - Arhavi ilçesinde bu yıl 42'ncisi düzenlenecek Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde yapılan futbol turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına, Arhavi Kaymakam Vekili Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, Cumhuriyet Savcısı Volkan Atalay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, vatandaşlar ve sporseverler katıldı. Turnuvanın ilk karşılaşması, İlçe Stadı'nda Üçırmak Spor ile Hacılar Spor arasında oynandı. Belediye Başkanı Hekimoğlu, sporun dostluğun ve kardeşliğin pekişmesinde en önemli etken olduğunu belirterek, turnuvadaki takımlara başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz