42 Ünlü piyano ustası "the Seed" de sahne aldı

Emirgan'da muhteşem boğaz manzarası ile adından söz ettiren "the Seed" dört yıldır İstanbul Resitallerine ev sahipliği yapıyor. The Seed, şu ana kadar dünya çapında ün yapmış birbirinden ünlü 42 piyano ustasını ağırladı.

Sabancı Müzesi bahçesinde hizmet veren "the Seed" etkinlik merkezi 2009 yılından beri kurumsal etkinliklerin yanı sıra son dört yıldır da İstanbul Resitallerine ev sahipliği yapıyor. Şuana kadar dünya çapında ün yapmış ve Amerika başta olmak üzere diğer ülkelerin büyük gazetelerinin övgüyle bahsettiği 42 piyano ustasını ağırlayan "the Seed" en son LG G4 telefon tanıtım lansmanında tüm dünya ile aynı anda canlı yayın yaptı.

The Seed'in Genel Müdürü Kerem Gürses, farklı projelere ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Yoğun kurumsal etkinliklerimizin yanı sıra İstanbul Resitallerinin klasik müzik konserlerine, Akbank Jazz festivali ve IKSV Jazz festivallerine de ev sahipliği yaptık. The Seed de gerçekleşen etkinliklerde dünyaca ünlü sanatçıları ağırladık. Konumumuz, tasarımımız ve sunduğumuz hizmetlerle ilgili önemli sanatçılardan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Dünyadaki bir çok etkinlik merkezinde ulaşamadıkları akustik kaliteye burada ulaştıklarını ilettiler. Ayrıca önemli bir müze içerisinde, boğaza cephe, bu kadar tasarım bir salonda performans vermenin ayrıcalık olduğunu belirttiler" dedi.

İstanbul Resitalleri kapsamında the Seed sahnesinde Joseph Moog, Sımone Dinnersteın, Sunwook Kim, Romaın Descharmes, Tamara Stefanovich, Natasha Paremski, Alexeı Volodin gibi birçok ünlü piyano ustası sahne aldı.