44 Malatyaspor'da Genel Kaptanlığa Akagündüz Getirildi

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden 44 Malatyaspor'da, Genel Kaptanlığa Mustafa Akagündüz getirildi.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden 44 Malatyaspor'da, Genel Kaptanlığa Mustafa Akagündüz getirildi.

44 Malatyaspor Başkan Vekili Mehmet Maden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Maden, "Geçen yıl düştüğümüz hatalara bu yıl düşmeyeceğiz. Yeni transferler ve çalışmalarla takımımız Allah'ın izniyle tek hedef olan şampiyonluğa hazır" dedi.

Takımın başına Genel Kaptan olarak Mustafa Akagündüz'ü getirdiklerini ifade eden Maden, "Geçen yıl da takımımızda antrenör olarak çalışan hocamızın bize emeği çoktur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Malatya'nın takımına sonuna kadar sahip çıkması gerektiğini dile getiren Maden, "Bu takımın başarısı, Malatya'nın başarısıdır, genç yeteneklerin önünün açılması için bu takımın hak ettiği yere gelmesi şarttır" dedi.

Bugün akşam Nevşehir'de düzenleyecekleri kamp için yola çıkacaklarını kaydeden Maden, 12 gün boyunca kampta hazırlık maçları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Bestami Bodruk / Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: