45 saat sonra gelen mucize

Enkaz altında 45 saat kalan Orhan Tantak, Akut ve Umke ekipleri tarafından sağ olarak çıkarıldı.

Van'da 3 gün önce meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından 45 saat geçmesine rağmen sevindirici haberler alınmaya devam ediliyor. 45 saat enkaz altında kalan Orhan Tantak Akut ve Umke ekipleri tarafından sağ olarak çıkarıldı.

Van'da 3 gün önce meydana gelen depremin en acı görüntüleri Erciş ilçesinde ortaya çıktı. Neredeyse ilçenin tamamı yıkılmış ve harabe hale gelirken enkaz altında hara arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Zeydan caddesi Aydınlar apartmanında kalan üniversite öğrencileride enkaz altında kalırken, Şanlıurfa Umke ve Bingöl Akut ekipleri ile birlikte enkazda titiz çalışmalar neticesinde enkaz altında kalan öğrencilere ulaştı.

Reklam
Reklam

20 saatlik bir çalışmanın ardından 45 saat sonra Orhan Tantak enkazdan sağ olarak çıkartılırken ekiptekiler ise sevinçten alkışlar eşliğinde tempo tuttular. Aynı binanın enkaz altında 2 kişinin daha sesine ulaşıldığı ve sağ olarak çıkartmak için ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

45 saat sonra gelen mucize | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: